soul-food.png
 

ANTWERPEN, BE

Het begin

1984

De kleine Evi wordt geboren in Merksem. Ze groeit op binnen een gezin waar levensgenieten en koken centraal staan. Haar vader en grootvader deden occasioneel wel eens een catering. Het wordt Evi al gauw duidelijk dat ze hier later ook iets mee wilt doen.

Na een hoop baantjes in de horeca was het dan toch tijd om ermee te beginnen. Maar waar? Ze veroordeelt haar ouders naar de eerste verdiep en palmt kamer na kamer in om haar droom waar te maken.

 
test.jpg
 

MERKSEM, BE

Mangévie

2013

Evi Backeljau begon in april 2013 met Mangévie. Destijds een klein catering-bedrijfje met twee tafeltjes waar mensen ter plaatse iets konden eten. Vandaag is het een volwaardige lunchroom waar de zoektocht naar het beste soul food wordt voortgezet.

Mangévie is goed voor 50 tafeltjes en heeft eengoed uitgeruste professionele keuken. Op die manier kunnen we iedereen wat te eten bieden. Of dat nu iemand is van het nabijgelegen industrieterrein, een nieuwsgierige voorbijganger of mensen die een bedrijfslunch bij ons willen houden. Kortom iedereen is welkom.

 
burgertje.png